• Ondersteuning op maat

  • 24/7 bereikbaarheid

  • Meer dan 20 jaar ervaring

MKB server hosting

Waar meerdere mensen samenwerken en waar veel data toegankelijk moet zijn, is een betrouwbare server onmisbaar. Conniction heeft ruime ervaring bij het selecteren en installeren van diverse serveroplossingen. Lokaal bij u op kantoor, een cloud-oplossing of een tussenvorm als Hybrid Cloud, het is allemaal mogelijk. Welke type server u nodig heeft en met welke capaciteit, kunnen we samen bepalen aan de hand van uw gebruikswensen.

Werken met een server

En implementatie van uw nieuwe server hoeft geen werkvertraging te betekenen: we installeren uw nieuwe server indien gewenst naast de huidige server en schakelen over zodra alles gesynchroniseerd is. U kunt direct doorwerken.

Probleemstelling

Een klant moest zijn server vernieuwen. Zijn toenmalige automatiseerder offreerde een server die inclusief installatie op € 17.000 uit kwam.

Oplossing Conniction

Door goed naar deze klant te luisteren kon Conniction beoordelen wat er nodig was.

Na overleg met de leveranciers van hun specifieke software, voor een mogelijkheid om deze gedeeltelijk in de Cloud te zetten.

zo is de investering terug gebracht naar 4000 euro, een besparing van 12.000 euro!

Geïnteresseerd in onze diensten?

    Toe aan vernieuwing van uw ICT? Of heeft u regelmatig computerproblemen die ten koste gaan van uw productiviteit of werkplezier? Neem dan gerust contact met ons op .


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.