Zakelijke telefonie achterhoek

DE MOGELIJKHEDEN MET 3CX

3CX is een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Dit is een op software gebaseerd telefoonsysteem. 3CX wordt wereldwijd door bedrijven gebruikt en staat bekend om de innovatieve en geavanceerde technologie. Als 3CX partner bieden wij deze software aan met veel opties zoals onder andere:

  • IP telefooncentrale;
  • Mobiele telefonie en mobiel internet;
  • Cloud Telefooncentrale;
  • Bellen via uw browser;
  • Live Chat met wahtsapp integratie

VoIP advies?

Wilt u weten wat de voordelen van VoIP voor uw bedrijf in Aalten kan zijn? Conniction adviseert u graag.
Ook bij overige cloud-diensten, zoals online back-up, kan Conniction u helpen uw systeembeheer verder te moderniseren volgens de laatste standaarden.

Conniction houdt bedrijven verbonden

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

VoIP Advies voor het MKB

Voice-over IP, oftewel VoIP, is inmiddels gemeengoed bij veel organisaties in het MKB. Hierbij wordt de spraak via het internet of een andere IP-netwerk overgedragen. De beschikbare breedbandverbindngen van tegenwoordig zijn uitermate geschikt voor spraakoverdracht, waardoor VoIP een geavanceerde opvolger is van de klassieke telefonie.

Blijf verbonden met  uw Team  en  Klanten

Telefooncentrale: geëvolueerd voor flexwerken

Bellen, berichten sturen, vergaderen wanneer u wilt.

Dezelfde extensie op Android- en iOS-apps.
Overal toegankelijke webclient.
Eenvoudig te installeren en te beheren.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’