Vrijblijvend advies?

Wij denken graag met je mee.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

VoIP telefonie advies voor het MKB

Voice-over IP, oftewel VoIP, is inmiddels gemeengoed bij veel bedrijven in het MKB. Hierbij wordt de spraak via het internet of een andere IP-netwerk overgedragen. De beschikbare breedband verbindingen van tegenwoordig zijn uitermate geschikt voor spraakoverdracht, waardoor Voice-over IP een geavanceerde opvolger is van de klassieke telefonie.

VoIP telefonie: 40 tot wel 50% voordeliger

Een virtuele telefooncentrale in de cloud heeft veel voordelen ten opzichte van de traditionele oplossingen voor uw bedrijf:

  • Bespaart in de meeste gevallen al snel 40 tot 50% op de maandelijkse kosten
  • Investering is snel terugverdiend
  • Slimme koppelingen te maken met uw CRM applicatie
  • Virtuele telefooncentrale vanaf elke locatie in te stellen (denk hierbij aan digitale voicemail, doorschakelopties, afwezigheidsmeldingen etc).

Bovendien kunnen onze VoIP oplossingen ook aanzienlijke besparingen realiseren op de beheerskosten, de effectiviteit van uw communicatie verbeteren, zorgen voor een betere bereikbaarheid en kunt u de flexibiliteit van uw bedrijf verhogen.

Advies nodig voor andere ICT-oplossingen?

Wilt u weten wat de voordelen voor uw bedrijf kan zijn? Conniction adviseert u graag.
Ook bij overige cloud-diensten, zoals online back-up, kan Conniction u helpen uw systeembeheer verder te moderniseren volgens de laatste standaarden.