Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

ADSL en VDSL

VDSL als opvolger van ADSL is een dataverbinding over bestaande koper verbinding van de KPN, door de jaren heen zijn de snelheden enorm toegenomen.
De beschikbaarheid en snelheid hangen sterk af van de afstand naar de wijkcentrale waarbij er soms en beperkte snelheid overblijft bijvoorbeeld aan de rand van een industrieterrein.
ADSL en VDSL dataverbindingen zijn tevens goed te gebruiken als backup verbindingen naar het Internet.

Alle vormen van DSL zijn asynchrone verbindingen wat inhoud dat download en upload snelheden niet hetzelfde zijn.

Extra snelheid met de juiste VDSL verbinding

In situaties waarbij extra snelheid nodig is bijvoorbeeld de hoeveelheid data verbruik of beperkte bandbreedte kunnen we gebruik maken van BVDSL (Bonded VDSL) dit is een gebundelde VDSL verbinding over meerdere lijnen waarmee de verbinding qua bandbreedte verdubbeld.

Kies voor stabiliteit met DSL Stabiliteit

In Nederland kennen we een hoog kwaliteit koper netwerk waardoor een xDSL verbinding een zeer betrouwbare Internet verbinding is voor zakelijk gebruik en waar nodig een goed alternatief voor een glasvezel internet verbinding als deze niet beschikbaar is op de gewenste locatie.

Laat u informeren naar de mogelijkheden van onze whitelabel DSL verbindingen. (Lees hier ook de mogelijkheden van glasvezel Internet)