Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Werken in de cloud met Conniction

Werken in de cloud biedt veel voordelen. Bedrijven beschikken dankzij een cloudserver altijd en overal over hun bestanden en documenten. Door gebruik te maken van een virtuele beveiligde server creëert u een online werkplek voor elke werknemer binnen uw onderneming. Het enige wat uw medewerkers hiervoor nodig hebben, is een goed werkende internetverbinding. Er zijn meerdere clouddiensten bekend, welke past het best bij uw bedrijf?

Conniction kan u op weg helpen met dit proces en uw bedrijfsprocessen uitfaseren naar de cloud. Met werken in de cloud kunnen medewerkers vanaf iedere werkplek toegang krijgen tot bedrijfsprocessen en data.

Ontdek welke cloud diensten bij u passen

Steeds meer wordt er gebruikt gemaakt van cloud toepassingen. Denk aan het opslaan van uw foto’s via uw smartphone in de cloud of de opslag van onze bestanden in Gmail of Dropbox. Een van de bekendste clouddiensten is Office 365: alle e-mail en documenten in de cloud met de mogelijkheid om online applicaties als Word en Excel te gebruiken. Onbewust staan we in verbinding met vele verschillende clouddiensten.

Alle cloud toepassingen voor werk

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van cloud toepassingen, zodat u met uw bedrijf onbezorgd in de cloud kan werken. Dit kan met zowel volledige cloud oplossingen als in een mixed omgeving. Kent u VPS in de cloud? VPS betekent Virtual Private Server, dit is een eigen server met een ERP pakket in de cloud. Uw bedrijfsserver is als een VPS vanuit de cloud beschikbaar. In een mixed omgeving ontlasten data en email vanuit de cloud uw bedrijfsserver.

Kostenbesparing en volledige ontzorging met Conniction

Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfsapplicaties in combinatie met clouddiensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren. Een groot voordeel van clouddiensten is de kostenbesparing. U bespaart kosten op het gebied van beheer en eigen servers. U hoeft bijvoorbeeld niet meer hardware, software en licenties te bekostigen en grote investeringen op dit gebied te doen. Een veel gehoord argument om te gaan werken in de cloud is het volledig ontlast worden van het beheer op uw ICT-omgeving.

Altijd werken in de cloud? Kies voor Hybrid Cloud

Om zorgeloos in de cloud te werken is één onderdeel onmisbaar: een goede internetverbinding. In sommige situaties is er geen of een slechte verbinding met het internet. Wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent of als het bedrijfspand op een afgelegen industrieterrein is gevestigd. Voor deze uitdagingen is er een krachtige oplossing beschikbaar: Hybrid Cloud. Hierbij worden lokaal en cloud met elkaar gecombineerd. Door middel van een periodieke synchronisatie tussen de lokale server en de cloudserver worden bestanden doorlopend gespiegeld met elkaar.

Meer weten over werken in de cloud?

Ook in de cloud werken met uw bedrijf? Neem dan contact op met Conniction, wij helpen u graag met het inrichten van een cloudserver. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of bellen naar (0543) 744 040.