Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Apparatuur

Onmisbaar in uw ICT landschap echter heeft hardware de laatste jaren een enorme verandering ondergaan. Door Cloud toepassingen is flexibiliteit key issue geworden gecombineerd met security.
Door de komst van Smart Devices zoals smartphones en tablets is het IT landschap merkbaar veranderd, op iedere plek en ieder moment kunnen beschikken over data is behoord tot de normaalste zaken.

Merken

Conniction werkt met alle grote merken afhankelijk van inzet en prijs.
Merken waar wij mee werken:

  • HP
  • Dell
  • Lenovo
  • Apple
  • Samsung

Advies

Wilt u één of meerdere nieuwe werkplekken inrichten? Is uw apparatuur aan vernieuwing toe of wilt u uitbreiden? Conniction beschikt over een betrouwbaar netwerk van leveranciers voor al uw apparatuur. Met een goed advies en scherpe prijzen zorgt Conniction voor de levering én de installatie van uw werkstations (PC of Apple), printers, beeldschermen en andere randapparatuur. Maar u kunt ook bij Conniction terecht voor uw mobiele devices zoals tablets en smartphones.

Refurbished

Last but not least heeft Conniction de juiste contacten voor refurbished apparatuur, zo goed als nieuwe apparatuur zonder mankementen, maar met een flinke korting. Vraag naar de mogelijkheden.