Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Diverse hardware apparaten

Onmisbaar in uw ICT landschap echter heeft hardware de laatste jaren een enorme verandering ondergaan. Door Cloud toepassingen is flexibiliteit key issue geworden gecombineerd met security.
Door de komst van Smart Devices zoals smartphones en tablets is het IT landschap merkbaar veranderd, op iedere plek en ieder moment kunnen beschikken over data is behoord tot de normaalste zaken.

Kies uit verschillende merken

Conniction werkt met alle grote merken afhankelijk van inzet en prijs.
Merken waar wij mee werken:

  • HP
  • Dell
  • Lenovo
  • Apple
  • Samsung

Refurbished: goede hardware apparatuur, lagere kosten

Last but not least heeft Conniction de juiste contacten voor refurbished apparatuur, zo goed als nieuwe apparatuur zonder mankementen, maar met een flinke korting. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies nodig voor het kiezen van hardware?

Wilt u één of meerdere nieuwe werkplekken inrichten? Is uw apparatuur aan vernieuwing toe of wilt u uitbreiden? Conniction beschikt over een betrouwbaar netwerk van leveranciers voor al uw apparatuur. Met een goed advies en scherpe prijzen zorgt Conniction voor de levering én de installatie van uw werkstations (PC of Apple), printers, beeldschermen en andere randapparatuur. Maar u kunt ook bij Conniction terecht voor uw mobiele devices zoals tablets en smartphones.