DIT IS Conniction.

Marko Dokter | ICT Regiseur

– Omdat bedrijfsprocessen en software nooit stilstaat.
– Omdat fietsen leuker is dan wandelen.
– Doen beter is dan discussies.

Nissan van Blankenstein | ICT Specialist

– Omdat ICT en mensen nooit stilstaat.
– Omdat Linux , Windows en MAC onderdeel zijn van het ICT landschap.

Conniction “Omdat ICT nooit stilstaat”

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Conniction zorgt ervoor dat hardware en software voor je werkt én blijft werken. Of dat nu gaat om de aanleg van een lokaal netwerk van werkstations, het inrichten van een cloudserver of de overschakeling naar bellen via VOIP: Conniction helpt mensen 24/7 efficiënt en prettig te werken met techniek die ze ondersteunt. Conniction adviseert, installeert en zorgt dat het werkt.

De beste ICT voelt alsof het er niet is

Door slimme oplossingen voor betere verbindingen, zorgt Conniction ervoor dat het werkt. We helpen 24/7 met advies en persoonlijke ondersteuning bij de integratie van ICT in uw bedrijfsproces. Op een efficiënte en prettige manier. Want goede ICT voelt alsof het er niet is. Of dat nu gaat om de aanleg van een lokaal netwerk van werkstations, het inrichten van een cloudserver of de overschakeling naar bellen via VOIP. Wij zijn er voor u!

Ondersteuning voor alle platformen en devices

Het maakt niet uit met welk besturingssysteem of vanaf welk device u werkt, Conniction heeft de juiste kennis in huis. En deze kennis blijft up to date doordat wij ons continu blijven ontwikkelen. Daardoor kunnen wij de beste keuzes maken voor u en uw bedrijf. U wilt immers altijd en overal zorgeloos verbonden zijn.

Meer rendement en meer werkplezier

Computerproblemen komen op de meest ongelukkige momenten. Die stilstand kost geld en levert veel frustratie op. Daarom is Conniction rechtstreeks, 24 uur per dag bereikbaar en staat paraat bij acute storingen. Zo zijn al uw problemen op het gebied van hardware en software binnen no-time opgelost, waardoor u en uw collega’s weer snel aan het werk kunnen. Want we weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor uw bedrijfsvoering is, maar ook voor uw werkplezier!