Dit is Conniction

ICT is continu in ontwikkeling

ICT is er om werk leuker en makkelijker te maken. Om taken over te nemen en efficiënter te kunnen werken. Maar dat gaat niet in een rechte lijn. De continue stroom van technologische ontwikkelingen en de noodzakelijke beveiliging van data en systemen zorgen ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Conniction zorgt ervoor dat hardware en software voor jou werkt én blijft werken. Wij helpen ondernemende mensen om efficiënt en prettig te werken met techniek die hen ondersteunt. Conniction adviseert, installeert en zorgt dat het werkt.

Conniction ontwikkelt mee

Het maakt niet uit met welk besturingssysteem of device u werkt, Conniction heeft de juiste kennis en expertise in huis. Wij blijven up to date, doordat wij ons continu blijven ontwikkelen. Daardoor kunnen wij samen met u de beste keuzes maken voor u en uw bedrijf. U wilt immers altijd en overal zorgeloos verbonden zijn en blijven.

Wij staan 24/7 voor slimme oplossingen en goede verbindingen. Conniction geeft advies en verleent persoonlijke ondersteuning bij de integratie van ICT in uw bedrijfsproces. Op een efficiënte, professionele en prettige manier. Wij zijn er on- en offline voor u!

Meer rendement en meer werkplezier

Computerproblemen komen op de meest ongelukkige momenten. Stilstand kost geld en levert veel frustratie op. Daarom is Conniction rechtstreeks, 24 uur per dag, bereikbaar en staat paraat bij acute storingen. Zo zijn al uw problemen op het gebied van hardware en software binnen no-time opgelost, waardoor u en uw collega’s weer snel aan het werk kunnen. Want we weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor uw bedrijfsvoering is, maar ook voor uw werkplezier!

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’