ICT Nieuws2018-12-06T14:39:27+00:00

Vanaf vandaag staan we klaar om contact met U te maken.

NVB ICT en Purple spot bundelen krachten

Samenwerking tussen Purple Spot en NVB ICT leidt tot fusie

Vanaf 1 Januari 2019 gaan beide bedrijven samen verder onder één naam:

CONNICTION B.V.

Met de fusie worden de krachten van beide bedrijven gebundeld, kennis en ervaring gedeeld en het servicepakket uitgebreid.

CONNICTION verbindt alle ICT-elementen van uw bedrijf

Waar de kennis en dienstverlening van beide bedrijven elkaar overlappen wat betreft netwerk- en systeembeheer, heeft NVB ICT meer kennis en ervaring met VOIP en Cloud infrastructuur en is Purple Spot met name gespecialiseerd in grote software implementatietrajecten en projectbegeleiding.

Met deze bundeling van kennis en ervaring biedt CONNICTION haar bestaande klanten een nog betere service, met uiteraard nog steeds een bereikbaarheid van 24/7!

CONNICTION zal alle bestaande contracten van beide bedrijven onder dezelfde voorwaarden overnemen.

Heeft u vragen wat dit voor u betekend of wilt u direct weten wat wij van CONNICTION nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Waar er gezweet wordt om uw ICT problemen op te lossen.

Waar we jullie graag een kop koffie aanbieden

Nissan van Blankenstein
nissan@conniction.nl
06-55532033

januari 2nd, 2019|

Conniction officieel distributeur FileAudit

Conniction  is sinds begin 2018 de officiële distributeur voor Nederland geworden van het programma FileAudit.

Met dit programma, dat speciaal voor het MKB is ontwikkeld kunt u heel eenvoudig zien wat er op uw server gebeurt en dus zelf de veiligheid bewaken van alle bestanden op uw server. De samenwerking tussen IS Decisions , de ontwikkelaar van dit programma, en Conniction  is ontstaan om de Nederlandse markt in eigen taal te kunnen bedienen.

AVG Tool
De Algemene Verordening Gegevensbescherming is de nieuwe Europese privacy wetgeving die vanaf 25 mei 2018 in de hele Europese Unie gaat gelden. FileAudit is hierbij een uitstekend hulpmiddel, want door uitgebreide monitoring van bestanden en mappen op het bedrijfsnetwerk kan in geval van misbruik of lek eenvoudig de oorzaak worden achterhaald.
Wilt u ook weten hoe de documentenstroom op uw server verloopt en wie wanneer welke bestanden veranderd heeft? Lees dan hier meer over FileAudit >>

Wilt u wederverkoper worden van File Audit ?
IT-bedrijven die deze software willen aanbieden aan hun klanten kunnen zich aanmelden bij Conniction  als Reseller en krijgen daarmee de Reseller voordelen.
Zie ook  IS Decisions

april 19th, 2018|

Wereldwijde WannaCry Ransomware aanval

WannaCry Ransomware

Wereldwijd heeft Ransomware al voor vele miljarden euro’s schade aangericht. De werkelijke schade wordt vaak onderschat want die is veel meer dan alleen het ‘losgeld’ wat betaald moet worden. Een besmetting van een bedrijf, met als gevolg dat de toegang tot het bedrijfsnetwerk versleuteld wordt, zorgt ervoor dat alle werknemers ineens niet meer kunnen werken!

Wat is de huidige status van WannaCry:
Hoewel WannaCry zich in korte tijd op een groot aantal computers heeft weten te infecteren, is de verdere verspreiding voorlopig gestopt. Een beveiligingsonderzoeker riep de ransomware per toeval een halt toe. Het gevaar is echter absoluut nog niet voorbij!!!

Hoe kunt u zich hiertegen beschermen?
De eerste stap is om te zorgen dat uw Windows up-to-date is, niet alleen van uw computers maar ook van uw servers. Controleer of deze al op automatisch updaten staan. Is dit niet het geval, download dan onderstaande link. Deze bevat een update die dit specifieke lek dicht:
Klik hier om de update te downloaden
 
Anti Ransomware
 
CryptoGuard biedt een simpele en totale bescherming tegen alle soorten van Ransomware en voorkomt spontane versleuteling van data en met een slimme back-up techniek gaat er niets verloren!

Lees hier meer over de gevaren van Ransomware
Lees hier en de oplossing van Sophos Endpoint Intercept

Heeft u verder nog hulp of advies nodig omtrent de bedreigingen van ransomware, neem gerust contact met Conniction 
Conniction staat 24/7 voor u klaar. Conniction vertelt u dan meer over de mogelijkheden voor uw situatie.

Bel 0543-744040 of mail naar nvb@nvb-technology.nl

mei 15th, 2017|

Glasvezel buitenaf

Glasvezel buitenaf: nu ook via Conniction

Voor zakelijke klanten die buitenaf wonen en werken kan Conniction nu ook glasvezel aanleggen dankzij de samenwerking met het initiatief Glasvezel buitenaf. Wilt u dus met uw bedrijf profiteren van de snelheid, stabiliteit en toekomstgerichtheid van een glasvezelverbinding, dan helpt Conniction u graag.

Winterswijk, Aalten en meer
Bedrijven in het buitengebied van de gemeente Winterswijk kunnen zich nu al aanmelden voor een glasvezelverbinding. Daarna is de gemeente Aalten aan de beurt en volgen er hopelijk nog  meer gemeenten in de regio.

De voordelen van glasvezel
• Met glasvezel kunt u sneller online werken. Dat betekent meer snelheid voor uw online boekhoudpakket en sneller bestanden versturen als e-mailbijlage en met WeTransfer
• Uw back-up naar de cloud verloopt sneller en stabieler met glasvezel
• Op afstand werken en thuis werken (inloggen op uw zakelijke netwerk) zal sneller gaan

Toch een andere verbinding nodig? Dat kan!
Ondanks de inspanningen van het initiatief Glasvezel buiteaf Toch een andere verbinding nodig? het gebeuren dat er in uw situatie toch geen glasvezelverbinding mogelijk is. In dat geval denkt Conniction met u mee over andere typen verbindingen zoals ADSL, VDSL en Kabel, zodat uw bedrijf wel de best mogelijke connectie met internet krijgt.
Meer weten?
Conniction vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie. Bel 0543-744040 of mail naar info@Conniction.nl voor meer informatie of  advies.

december 9th, 2016|