ICT Nieuws2018-12-06T14:39:27+01:00

Wie jarig is trakteert! ūüéĀ

Speciaal voor ons 1-jarig jubileum hebben we voor u een actie!

Als u vóór 31 december 2019 een computer bij Conniction aanschaft,
ontvangt u een gratis Logitech muis en toetsenbord t.w.v.¬†‚ā¨¬†45,-.

Vraag ons naar de actievoorwaarden.

november 1st, 2019|

Conniction bestaat 1 jaar!¬†ūüéā

Precies een jaar geleden startten we samen deze onderneming en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We vieren een jaar vol uitdagende projecten, leuke samenwerkingen en innovatieve hardware- en softwareoplossingen.

De afgelopen 12 maanden hebben we veel van onze bestaande klanten teruggezien, maar ook nieuwe klanten mogen verwelkomen. Daar zijn we beide erg trots op. We willen u daarom hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in Conniction!

Wij kijken uit naar ons volgende jubileum en hopen dit opnieuw samen met u te vieren!

november 1st, 2019|

Opfristraining Office 365 & Microsoft Teams.

Opfristraining Office 365 & Microsoft Teams.

We begonnen de week goed! Dinsdag volgde we een Microsoft opfristraining op ons eigen kantoor. De focus lag op de mogelijkheden en de toekomst van Office 365. In Office 365 zitten niet alleen de standaard programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook maar ook heel veel andere apps die bedoeld zijn om het samenwerken binnen een organisatie te bevorderen.

We hebben ons met name gefocust op de app Microsoft Teams. Teams is een (online) werkruimte in Office 365. Het programma biedt een (online) locatie voor mensen, gesprekken, online vergaderingen, bestanden en nog veel meer. In onze ogen is Teams het ultieme samenwerkingsprogramma!

Conniction adviseert je graag over een passende oplossing voor jouw bedrijf.
Informeer naar de mogelijkheden: info@conniction.nl

oktober 16th, 2019|

Microsoft released een “Urgent out-of-band Patch”

23 september 2019, Microsoft brengt een spoedeisende patch uit voor Internet Explorer, voor gebruikers van Internet Explorer 9,10 en 11 is van belang spoedig deze patch te installeren. Wat kan er gebeuren? Kwaadwillende kunnen programmacode ten uitvoer brengen waardoor controle over de pc te verkrijgen is. Via deze link is de patch snel voor jou besturingssysteem te vinden. https://lnkd.in/ffNx7br

september 25th, 2019|