Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Glasvezel Internet oplossingen van Conniction

De vraag naar snel glasvezel Internet neemt als maar toe door de alsmaar groeiende Internet Cloud diensten, we vinden het inmiddels heel normaal dat Internet net zo snel is als ons lokale netwerk.
In hoog tempo worden bedrijventerreinen aangesloten op een Fiber netwerk.

De kabel die gebruikt wordt voor glasvezelinternet wordt alleen door u gebruikt. Dat betekent dat de internetsnelheid niet meer beïnvloedt wordt door externe factoren, zoals het internetgebruik van buurtgenoten of de afstand tot uw wijkcentrale. Één van de andere grote voordelen van internet via glasvezel is dat de up- en downloadsnelheid gelijk zijn, waardoor u razendsnel grote bestanden kunt delen. Daarnaast is het glasvezelnetwerk het meest energiezuinig, waardoor het ook de meest duurzame keuze is voor de toekomst.

Type glasvezel verbindingen

Het type internet abonnement bestaan uit slechts twee vormen FTTH (Fiber To The Home) en FTTO (Fiber To The Office) FTTH is een semi zakelijk abonnement met doorgaans 1 ip adres en een Best effort SLA. Een FTTO ook wel zakelijk glasvezel kan geleverd worden met meerdere ip adressen en een hoge SLA

Glasvezel buitenaf is meestal een FTTH variant en komt meestal tot stand bij een vraagbundeling partij om voldoende aansluitingen te realiseren voor aanleg buitenaf of een industrie terrein.

Conniction kan in al deze situatie adviseren en een geschikt Internet abonnement aanbieden.