Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Systeembeheer, gewoon doen

Al zo lang bedrijven met computers werken ervaren ze computerproblemen. Een printer die niet werkt, een netwerkverbinding die hapert, computers die met de dag trager lijken te worden… Systeembeheer is daarom noodzakelijk. Acute hulp bij problemen die het werk vertragen, preventief onderhoud om problemen en de bijbehorende frustraties te voorkomen. Conniction staat in beide gevallen voor u klaar voor het volledige ICT beheer met een oplossingsgerichte aanpak. Zodat u weer effectief verder kunt, want dat is waar systeembeheer om draait bij Conniction.

Systeembeheer bij Conniction

Systeembeheer bij Conniction is proactief. Door deze werkmethode zijn veel problemen te voorkomen, Stilstand in productie bij de klant kan daarmee voorkomen worden. Conniction draag zorgt voor de continuïteit bij haar klanten.

Systeembeheer voor het MKB

Conniction focust zich op de MKB markt, Hierdoor weten wij wat er speelt op ICT gebiedt bij onze klanten en kunnen wij in de breedte het aanspreekpunt zijn voor de MKB-er.
Ons diensten pakket is groot, van Connectiviteit, VoIP, Cloud diensten, netwerken en onderhoud, dit maakt ons een “One-Stop Supplier” voor onze klanten.

24/7 bereikbaarheid

Conniction kent een hoge bereik- en beschikbaarheid en houden niet om 17:00 op, voor acute problemen, server onderhoud enz, zijn wij ook buiten kantoortijden beschikbaar.