Backup oplossingen in Doetinchem

Waarom Backuppen..

Uw data vertegenwoordigen vaak grote waarde. Denk aan alle tijd die is geïnvesteerd in het opstellen van documenten, ontwerpen, foto’s, video’s… Stelt u zich eens voor dat u uren, wellicht maanden of jaren werk verliest door een technisch mankement, brand of cyber criminaliteit?
AVG dient aan dit lijstje te worden toegevoegd sinds kort, maar is zeker een belangrijk aspect bij het hebben van een goede backup.

Backup oplossingen bij Conniction

Conniction kan bedrijven in Doetinchem adviseren in back-up oplossingen. Een zorgeloze backup wordt geheel automatisch uitgevoerd en informeert u over de status van deze backup. Conniction ondersteund u bij het monitoren van de backup en zal waar nodig bijsturen en ingrijpen indien het proces buiten de parameters komt.

Online backup

Een online backup is de laatste jaren in populariteit enorm gestegen, dit omdat Internet verbindingen steeds beter zijn geworden, dataopslag in de Cloud goedkoper is geworden en de data veilig buiten het pand opgeslagen is. Dit maakt online backuppen een ideale toepassing.
Nog geen goede backup? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor U.