Geen zorgen met een goede backup

Backup oplossingen bij Conniction

Conniction kan bedrijven in Doetinchem adviseren in back-up oplossingen. Een zorgeloze backup wordt geheel automatisch uitgevoerd en informeert u over de status van deze backup. Conniction ondersteund u bij het monitoren van de backup en zal waar nodig bijsturen en ingrijpen indien het proces buiten de parameters komt.

Online backup

Een online backup is de laatste jaren in populariteit enorm gestegen, dit omdat Internet verbindingen steeds beter zijn geworden, dataopslag in de Cloud goedkoper is geworden en de data veilig buiten het pand opgeslagen is. Dit maakt online backuppen een ideale toepassing.
Nog geen goede backup? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor U.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Waarom Backuppen..

Uw data vertegenwoordigen vaak grote waarde. Denk aan alle tijd die is geïnvesteerd in het opstellen van documenten, ontwerpen, foto’s, video’s… Stelt u zich eens voor dat u uren, wellicht maanden of jaren werk verliest door een technisch mankement, brand of cyber criminaliteit?
AVG dient aan dit lijstje te worden toegevoegd sinds kort, maar is zeker een belangrijk aspect bij het hebben van een goede backup.

Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Wij zijn er wel, maar je ziet ons niet. Dat is de bedoeling van Conniction

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’