• Ondersteuning op maat

  • 24/7 bereikbaarheid

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Backup oplossingen

Waarom Backuppen..

Uw bedrijfsdata is van levensbelang voor uw business. Denk aan alle tijd die is geïnvesteerd in het opstellen van documenten, ontwerpen, foto’s, video’s… Stelt u zich eens voor dat dagen en weken, wellicht maanden of jaren werk verloren gaat door een technisch mankement, brand of cyber criminaliteit?.
AVG dient tegenwoordig aan dit lijstje te worden toegevoegd, maar is zeker een belangrijke redenen voor het hebben van een goede backup.

Backup oplossingen van Conniction

Conniction kan u adviseren over online back-up oplossingen. Een zorgeloze bakup wordt geheel automatisch uitgevoerd en informeert u over de status van deze backup. Conniction ondersteund u bij het monitoren van de backup en zal waar nodig bijsturen en ingrijpen indien er fouten ontstaan.

Online backup

Een online backup is de laatste jaren in populariteit enorm gestegen. Doordat Internet verbindingen steeds beter zijn geworden en
dataopslag in de Cloud is goedkoper geworden waardoor uw data veilig buiten het pand opgeslagen kan worden. Dit maakt online backuppen een ideale en betrouwbare toepassing.
Nog geen goede backup? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor U.

Geïnteresseerd in onze diensten?

    Toe aan vernieuwing van uw ICT? Of heeft u regelmatig computerproblemen die ten koste gaan van uw productiviteit of werkplezier? Neem dan gerust contact met ons op .


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.