Cloud voor MKB in Doetinchem

Werken in de cloud

Cloud oplossingen voor MKB in Doetinchem hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Met de hedendaagse bandbreedtes kunt u veel zaken uitstekend in de Cloud plaats vinden, met alle voordelen van dien. Meer en meer wordt er gebruikt gemaakt van Cloud toepassingen, het opslaan van foto’s op uw smartphone in de Cloud, een gmail of dropbox in de Cloud, Steeds onbewuster staan we in verbinding met Cloud diensten.

Conniction kan u verder op weg helpen met dit proces en uw bedrijfsprocessen uitfaseren naar de Cloud om vanaf iedere werkplek waar dan ook toegang tot deze processen te geven.

Cloud oplossingen voor het MKB in Doetinchem

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen, dit bij zowel volledige Cloud oplossingen waarbij uw bedrijfsserver als “VPS” (Virtual Private Server) vanuit de Cloud beschikbaar is of in een Mixed omgeving waarbij data en email vanuit de Cloud uw bedrijfsserver ontlast.
Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfs applicatie in combinatie met Cloud diensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren. Informeer vrijblijvend eens naar uw mogelijkheden.