Cloud voor het MKB

Werken in de cloud

Cloud oplossingen voor MKB in de achterhoek hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Met de hedendaagse bandbreedtes in de achterhoek kunt u veel zaken uitstekend in de Cloud uitvoeren. Cloud diensten bieden veel voordelen, denk aan geen grote investeringen voor eigen servers. Meer en meer wordt er gebruikt gemaakt van Cloud toepassingen. Opslag van foto’s op uw smartphone in de Cloud, een gmail of dropbox in de Cloud, Steeds onbewuster staan we in verbinding met Cloud diensten.

Conniction kan u verder op weg helpen met dit proces en uw bedrijfsprocessen uitfaseren naar de Cloud. Vanaf iedere werkplek waar dan ook toegang tot uw bedrijfsprocessen en data.

Cloud oplossingen voor het MKB

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen, dit bij zowel volledige Cloud oplossingen waarbij uw bedrijfsserver als “VPS” (Virtual Private Server) vanuit de Cloud beschikbaar is of in een Mixed omgeving waarbij data en email vanuit de Cloud uw bedrijfsserver ontlast.
Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfs applicatie in combinatie met Cloud diensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren.
Kosten besparen op investeringen maar ook beheer zijn grote voordelen van Cloud diensten. Volledig ontlast worden voor beheer op uw ICT omgeving is dan ook een veel gehoord argument om over te stappen naar een Cloud dienst.
Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden voor MKB Cloud diensten in de Achterhoek.

Meer informatie over Werken op afstand vindt u hier

Probleemstelling:

Een klant maakt een doorstart en heeft 4 oude servers maar kan vanwege de doorstart niet investeren in nieuwe servers. Hij heeft ze echter wel dringend nodig omdat zijn ordersysteem en zijn webshops erop staan!

Oplossing Conniction :

Een Cloud server met flexibele licenties voor € 150 per maand.

… in plaats van een investering in 4 servers

Besparen met de Cloud

Nissan van Blankenstein

Meer weten over de mogelijkheden in de Cloud ?
neem gerust contact met mij op

Tel : 0543-744040