• Ondersteuning op maat

 • 24/7 bereikbaarheid

 • Meer dan 20 jaar ervaring

Cloud voor het MKB

Werken in de cloud

Cloud oplossingen voor MKB in de achterhoek hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Met de hedendaagse bandbreedtes in de achterhoek kunt u veel zaken uitstekend in de Cloud uitvoeren. Cloud diensten bieden veel voordelen, denk aan geen grote investeringen voor eigen servers. Meer en meer wordt er gebruikt gemaakt van Cloud toepassingen. Opslag van foto’s op uw smartphone in de Cloud, een gmail of dropbox in de Cloud, Steeds onbewuster staan we in verbinding met Cloud diensten.

Conniction kan u verder op weg helpen met dit proces en uw bedrijfsprocessen uitfaseren naar de Cloud. Vanaf iedere werkplek waar dan ook toegang tot uw bedrijfsprocessen en data.

Cloud oplossingen voor het MKB

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen, dit bij zowel volledige Cloud oplossingen waarbij uw bedrijfsserver als “VPS” (Virtual Private Server) vanuit de Cloud beschikbaar is of in een Mixed omgeving waarbij data en email vanuit de Cloud uw bedrijfsserver ontlast.
Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfs applicatie in combinatie met Cloud diensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren.
Kosten besparen op investeringen maar ook beheer zijn grote voordelen van Cloud diensten. Volledig ontlast worden voor beheer op uw ICT omgeving is dan ook een veel gehoord argument om over te stappen naar een Cloud dienst.
Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden voor MKB Cloud diensten in de Achterhoek.

Meer informatie over Werken op afstand vindt u hier

Probleemstelling

Een klant maakt een doorstart en heeft 4 oude servers maar kan vanwege de doorstart niet investeren in nieuwe servers. Hij heeft ze echter wel dringend nodig omdat zijn ordersysteem en zijn webshops erop staan!

Oplossing Conniction

Een Cloud server met flexibele licenties voor € 150 per maand in plaats van een investering in 4 servers.

Geïnteresseerd in onze diensten?

  Toe aan vernieuwing van uw ICT? Of heeft u regelmatig computerproblemen die ten koste gaan van uw productiviteit of werkplezier? Neem dan gerust contact met ons op .


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Nissan van Blankenstein | ICT Brandjes blusser

  Wilt u weten of u ook kunt besparen ?
  neem gerust contact met mij op

  Tel : 0543-744040