Databeveiliging in Doetinchem

Beveiliging van data in Doetinchem wordt steeds belangrijker. Of u nu lokaal of onderweg werkt, de informatie die u opslaat of deelt met uw collega’s of opdrachtgevers is niet bestemd voor derden. Dus u wilt een goede netwerkbeveiliging die ervoor zorgt dat uw data en gegevens beschermd is tegen mensen met verkeerde bedoelingen. Bekijk samen met Conniction waar uw mogelijke beveiligingslekken zitten en zorg voor adequate bescherming met onder meer virusscanners, een goede firewall, versleuteling van uw dataverkeer en andere mogelijkheden. Better safe than sorry!

Proactieve netwerkbeveiliging

Conniction heeft een proactieve houding om de veiligheid van uw netwerk te garanderen. Wij monitoren uw netwerk op afstand, constateren problemen voordat ze tot uiting komen zodat ze in de kiem gesmoord kunnen worden. Op het gebied van netwerkbeveiliging is actuele kennis van zaken essentieel. Om die reden houdt Conniction altijd de recentste ontwikkelingen bij op het gebied van databeveiliging, zodat er tijdig aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Conniction ontzorgt

Vanaf het moment dat u de beveiliging van uw netwerk en data uit handen geeft aan Conniction kunt u zich met een gerust hart focussen op zaken die er écht toe doen. Conniction ontzorgt mkb-ers in de achterhoek niet alleen door een waterdichte netwerkbeveiliging op te zetten, maar ook door deze beveiliging upto-date te houden.

ICT Diensten in Doetinchem

Conniction is vooral actief in Doetinchem waar vele mkb-ers  gebruik maken van onze dienstverlening. Meer weten over onze diensten zoals de beveiliging van uw data of netwerk? Neem dan contact op!