Databeveiliging

Conniction ontzorgt

Vanaf het moment dat u de beveiliging van uw netwerk en data uit handen geeft aan Conniction kunt u zich met een gerust hart focussen op zaken die er écht toe doen. Conniction ontzorgt mkb-ers in de achterhoek niet alleen door een waterdichte netwerkbeveiliging op te zetten, maar ook door deze beveiliging upto-date te houden.

ICT Diensten in Groenlo

Conniction is vooral actief in Groenlo waar vele mkb-ers  gebruik maken van onze dienstverlening. Meer weten over onze diensten zoals de beveiliging van uw data of netwerk? Neem dan contact op!

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Databeveiliging in Groenlo

Beveiliging van data in Groenlo wordt steeds belangrijker. Of u nu lokaal of onderweg werkt, de informatie die u opslaat of deelt met uw collega’s of opdrachtgevers is niet bestemd voor derden. Dus u wilt een goede netwerkbeveiliging die ervoor zorgt dat uw data en gegevens beschermd is tegen mensen met verkeerde bedoelingen. Bekijk samen met Conniction waar uw mogelijke beveiligingslekken zitten en zorg voor adequate bescherming met onder meer virusscanners, een goede firewall, versleuteling van uw dataverkeer en andere mogelijkheden. Better safe than sorry!

Proactieve netwerkbeveiliging

Conniction heeft een proactieve houding om de veiligheid van uw netwerk te garanderen. Wij monitoren uw netwerk op afstand, constateren problemen voordat ze tot uiting komen zodat ze in de kiem gesmoord kunnen worden. Op het gebied van netwerkbeveiliging is actuele kennis van zaken essentieel. Om die reden houdt Conniction altijd de recentste ontwikkelingen bij op het gebied van databeveiliging, zodat er tijdig aanpassingen doorgevoerd kunnen worden.

Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Wij zijn er wel, maar je ziet ons niet. Dat is de bedoeling van Conniction

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’