Voor zakelijke klanten die buitenaf wonen en werken kan Conniction nu ook glasvezel aanleggen dankzij de samenwerking met het initiatief Glasvezel buitenaf. Wilt u dus met uw bedrijf profiteren van de snelheid, stabiliteit en toekomstgerichtheid van een glasvezelverbinding, dan helpt Conniction u graag.

Winterswijk, Aalten en meer
Bedrijven in het buitengebied van de gemeente Winterswijk kunnen zich nu al aanmelden voor een glasvezelverbinding. Daarna is de gemeente Aalten aan de beurt en volgen er hopelijk nog meer gemeenten in de regio.

De voordelen van glasvezel
• Met glasvezel kunt u sneller online werken. Dat betekent meer snelheid voor uw online boekhoudpakket en sneller bestanden versturen als e-mailbijlage en met WeTransfer
• Uw back-up naar de cloud verloopt sneller en stabieler met glasvezel
• Op afstand werken en thuis werken (inloggen op uw zakelijke netwerk) zal sneller gaan

Toch een andere verbinding nodig? Dat kan!
Ondanks de inspanningen van het initiatief Glasvezel buiteaf Toch een andere verbinding nodig? het gebeuren dat er in uw situatie toch geen glasvezelverbinding mogelijk is. In dat geval denkt Conniction met u mee over andere typen verbindingen zoals ADSL, VDSL en Kabel, zodat uw bedrijf wel de best mogelijke connectie met internet krijgt.
Meer weten?
Conniction vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie. Bel 0543-744040 of mail naar info@Conniction.nl voor meer informatie of advies.