De beheerder van de website van Gamerspack.com benaderde Conniction met een probleem. Ze hadden hun website op een eigen server gehost bij AWS (Amzon). Met gemiddeld 300.000 bezoekers per maand lag de website er regelmatig uit en de laadtijd van een pagina liep soms wel op tot 12 seconden! Het grote aantal bezoekers zei echter meer over de kwaliteit van de inhoud van de website dan over de inrichting van de webserver, want gewoonlijk haken bezoekers bij een trage website snel af.
Conniction heeft veel kennis en ervaring met webservers en richt onder eigen beheer, virtuele servers in voor haar klanten. Hierbij is een goede en optimale configuratie van wezenlijk belang. Met een aantal gerichte stappen heeft Conniction het probleem snel en vakkundig aangepakt en opgelost. Dat moest ook wel want er stond een grote beurs op het programma!
Binnen 2 dagen werd de website verhuisd, ook nog eens zonder noemenswaardige downtime en waren de webbeheerders van Gamerspack.com klaar voor de E3 beurs. Tijdens de beurs heeft de server zonder problemen gedraaid. De extra bezoekers en de vele uploads vormden totaal geen probleem.
De website heeft nu een laadtijd van 1½ seconde!
(Ook belangrijk voor ranking van o.a. Google)

Naast de inrichting verzorgt Conniction ook het beheer van de webserver. Voeg dat bij de 24/7 bereikbaarheid en u kunt zich weer volledig richten op uw corebusiness!

Conniction adviseert, installeert en zorgt dat het wérkt