ICT Regiseur

Met enige regelmaat komt de vraag bij ons om onze klant bij te staan bij complexe keuze momenten op ICT gebied. Dit kan een pakket selectie zijn voor nieuwe administratieve software. Vaak voelen klanten zich onzeker vanwege alle technische termen en beloften die gemaakt worden. Zijn deze beloften wel reëel en geen loze beloften…..

Wat kunnen wij voor u doen als ICT Regiseur? Wij gaan met en namens uw bedrijf schouder aan schouder een wensen/acceptatie lijst opstellen dat het uitgangspunt zal zijn voor gesprekken met externe leveranciers. Met al onze ervaring prikken wij de belofte ballonnen door en spreken de taal van de leverancier om hun verhaal op waarde te beoordelen.

Alles op een rij

Wat kunnen wij o.a. voor u regisseren:

  • Pakket selectie (administratief, CAD, ERP enz.)
  • Migratie trajecten (b.v. versie migraties)
  • Telefonie keuze
  • Site to Site verbindingen (dark fiber, straalverbindingen)
  • Datacommunicatie (bekabeling)
  • Mediation bij geschillen met externe leveranciers
  • Reorganisatie interne ICT

Wij behartigen uw belangen tijdens en na deze projecten.

Voor vragen of onderwerpen die niet in de lijst staan, Neemt u dan contact met ons op.

Probleemstelling

Een klant werkte met een administratief pakket die niet goed aansloot bij hun webshop.

Deze klant hebben wij mogen begeleiden bij de selectie naar een geschikte softwareoplossing

Oplossing Conniction
Een branche specifieke softwareoplossing met webshop connector.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’