Hoe Kies je de Juiste Cloud Oplossing voor jouw Bedrijf

Cloud oplossingen voor het MKB 

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen, dit bij zowel volledige Cloud oplossingen waarbij uw bedrijfsserver als “VPS” (Virtual Private Server) vanuit de Cloud beschikbaar is of in een Mixed omgeving waarbij data en email vanuit de Cloud uw bedrijfsserver ontlast.
Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfs applicatie in combinatie met Cloud diensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren. Informeer vrijblijvend eens naar uw mogelijkheden.

Zorg voor een goede beveiliging en privacybescherming.

Bij het kiezen van een cloud oplossing is het belangrijk om te zorgen voor een goede beveiliging en privacybescherming. Dit is vooral belangrijk als je werkt met gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens van klanten of financiële gegevens. Kies daarom voor een cloud provider die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en die regelmatig updates en patches uitvoert om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig blijven. Zorg er ook voor dat je een duidelijk beeld hebt van wie er toegang heeft tot je gegevens en hoe deze worden beschermd.

Zorg voor een goede integratie met bestaande systemen en applicaties.

Bij het kiezen van een cloud oplossing is het belangrijk om te kijken naar de integratiemogelijkheden met bestaande systemen en applicaties. Zo kun je ervoor zorgen dat je nieuwe cloud oplossing naadloos aansluit op je huidige IT-infrastructuur en dat je geen tijd en geld hoeft te besteden aan het opzetten van nieuwe systemen. Kies daarom voor een cloud provider die integratie met andere systemen en applicaties ondersteunt en die een goede API biedt voor ontwikkelaars. Zo kun je ervoor zorgen dat je bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen en dat je efficiënt kunt werken met je nieuwe cloud oplossing.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Hoe Kies je de Juiste Cloud Oplossing

Cloud oplossingen zijn tegenwoordig onmisbaar voor  bedrijven die willen groeien en concurreren in de markt. Maar hoe kies je de juiste cloud oplossing voor jouw bedrijf? In deze gids vind je praktische tips en advies om je te helpen de beste oplossing te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en budget..

Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Conniction adviseert, installeert en zorgt dat het werkt.

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’