MaatWerk Hosting met 24/7 Monitoring en Support

Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen

De expertise van Conniction kan u helpen bij het ontzorgen van Cloud toepassingen, dit bij zowel volledige Cloud oplossingen waarbij uw bedrijfsserver als “VPS” (Virtual Private Server) vanuit de Cloud beschikbaar is of in een Mixed omgeving waarbij data en email vanuit de Cloud uw bedrijfsserver ontlast.
Een lokale server met specifieke componenten toegespitst op uw bedrijfs applicatie in combinatie met Cloud diensten kunnen de ICT kosten aanzienlijk reduceren. Informeer vrijblijvend eens naar uw mogelijkheden.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

MaatWerk Hosting

U heeft specifieke wensen of vereisten als het gaat om uw online activiteiten. Op maat kunnen wij uw wensen en/of vereisten vertalen naar een maatwerkoplossing, waarbij wij uw website, webshop, CRM-oplossing, documenten, intranet, e-mailomgeving, VOIP-telefooncentrale, back-ups altijd bereikbaar en vertrouwd voor u hosten.

Wij ontzorgen de technische aspecten van uw online activiteiten, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. In samenwerking met onze partners en uw applicatieontwikkelaar en/of webbouwer brengen wij uw online activiteiten online.

Wij regelen dat uw bedrijfskritische processen optimaal en conform afspraak worden beheerd.

Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Inventariseren

Samen met u uw wensen en vereisten bepalen. Op basis daarvan heeft u een blauwdruk voor het beheersen van mogelijke risico’s en heeft u de toekomst van uw online activiteiten vastgelegd

Opzetten, inrichten en testen

Na de inventarisatie fase en de ontwerp fase volgt het opzetten, inrichten en uitgebreid testen van de maatwerk hostingomgeving.

Beheren en ontzorgen

Wij beheren 24×7 de maatwerk hostingomgeving en zijn uw sparringpartner. Wij ontzorgen, zijn proactief en blijven adviseren. Wij zorgen er voor dat uw online activiteiten online blijven. Daar kunt u op vertrouwen!

Wij zijn er wel, maar je ziet ons niet. Dat is de bedoeling van Conniction

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’