Complete werkomgeving op ieder toestel

Met Conniction moderne werkplek faciliteert u voor al uw medewerkers een werkplek op ieder toestel en via iedere browser. U betaalt een vaste, lage prijs per gebruiker per maand. Het is eenvoudig in gebruik en beheer. En u houdt áltijd controle over de veilige omgeving waar in uw medewerkers werken.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Veilig Toegang tot alle bestanden en applicaties van uw bedrijf , vanaf elke apparat en van af elke locatie

De voordelen op een rij:

  • Toegang tot alle lokale bestanden op ieder toestel, op iedere locatie
  • Toegang tot alle (niet webbased) applicaties op ieder toestel
  • Documenten delen met collega’s en derden
  • Inzicht in wat collega’s / medewerkers delen
  • Eenvoudig in gebruik en beheer
  • Single sign on
  • Meerdere monitoren/schermen
  • Support mogelijkheden, incl scherm overnemen
Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Conniction  houdt bedrijven verbonden

ICT is er om mensen van dienst te zijn in hun werk. Om taken over te nemen of gemakkelijker te maken. Maar zo lang er computers zijn, zijn er computerproblemen. De continue stroom van technologische ontwikkeling en de noodzakelijke beveiliging van persoonlijke gegevens zorgt ervoor dat jouw ICT periodiek aandacht nodig heeft.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’