MS Office 365 support

MS Office 365 support

Sinds enkele jaren kent Microsoft geavanceerde Cloud diensten die iedere dag verder ontwikkelen. Dit is middels vele abonnement vormen te verkrijgen.
Waar iedereen in het recente verleden bij een nieuwe PC ook een Microsoft Office pakket aanschafte is dit nu onderdeel geworden van een Office 365 abonnement.
Bij een Office 365 Abonnement kunt u in de meeste gevallen beschikken over de laatste Microsoft Office versie op uw PC, Mac of laptop, Hiermee kunt u offline werken met uw data en email.

Conniction als uw Office 365 leverancier

Als Microsoft CSP (Cloud Service Provider) kunnen wij u ondersteunen met:

  • Advies welke office abonnement(en) voor u het beste zijn
  • Migratie van uw huidige data en mail omgeving naar Office 365
  • Installatie van Office 365
  • Zorgt dat Office 365 voor u werkt

Klanten die op ons vertrouwen

Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’