Per 1 maart verhoogt Microsoft de prijzen voor verschillende Microsoft Abonnementen met percentages tussen de 9 – 25%. Daarnaast krijgt Microsoft een nieuw licentiemodel waarbij flexibele contracten vervangen worden door Jaarcontracten.
Wat betekent dit voor u?
U heeft vanaf 1 maart niet langer de mogelijkheid om op dagelijkse basis licenties in te trekken, maar u bent gebonden aan het jaarcontract.
Om u te beschermen tegen de aankomende prijsverhoging zetten wij uw huidige contract met alle bijbehorende licenties in februari om naar een jaarcontract. Door de prijsbescherming binnen het jaarcontract kunnen wij de aangekondigde prijsverhoging in Maart met een jaar uitstellen voor u.
Aan de betalingsvoorwaarden verandert niks. U blijft van ons per maand een factuur ontvangen voor de door u gebruikte licenties.

Heeft u tussentijds extra licenties nodig, dan kunnen ook deze gewoon uitgeleverd worden door ons. Deze licenties hebben dezelfde afloopdatum als uw eerder bestelde licenties. De einddatum blijft dus gelijk. Houd er in dit geval wel rekening mee dat u ook deze licenties niet voor de einddatum kunt beëindigen of intrekken.
Wat verwachten we van u?
Wij gaan voor u al uw huidige licenties omzetten naar Jaarlicenties om u zo lang mogelijk de beste prijsstelling te kunnen garanderen. Hiermee gaat u een betalingsverplichting van een jaar aan met ons. Mocht u hier niet mee akkoord gaan dan horen wij dit graag uiterlijk 27 februari van u.