Systeembeheer in Doetinchem

Systeembeheer bij Conniction  in Doetinchem

Systeembeheer bij Conniction is proactief. Door deze werkmethode zijn veel problemen te voorkomen, Stilstand in productie bij de klant kan daarmee voorkomen worden. Conniction draag zorgt voor de continuïteit bij haar klanten.

Ik wil graag in contact komen
Bel ons op 0543 - 744040

Systeembeheer in Doetinchem

Al zo lang bedrijven met computers werken ervaren ze computerproblemen. Een printer die niet werkt, een netwerkverbinding die hapert, computers die met de dag trager lijken te worden… Systeembeheer is daarom noodzakelijk. Acute hulp bij problemen die het werk vertragen, preventief onderhoud om problemen en de bijbehorende frustraties te voorkomen. Conniction staat in beide gevallen voor u klaar voor het volledige ICT beheer met een oplossingsgerichte aanpak. Zodat u weer effectief verder kunt, want dát is waar systeembeheer om draait bij Conniction .

Ik heb een vraag.
Wij helpen u graag! Contact opnemen

Wij zijn er wel, maar je ziet ons niet. Dat is de bedoeling van Conniction

Systeembeheer Voor het MKB in Doetinchem

Conniction focust zich op de MKB markt in Doetinchem , Hierdoor weten wij wat er speelt op ICT gebiedt bij onze klanten en kunnen wij in de breedte het aanspreekpunt zijn voor de MKB-er.
Ons diensten pakket is groot, van Connectiviteit, VoIP, Cloud diensten, netwerken en onderhoud, dit maakt ons een “One-Stop Supplier” voor onze klanten.

24/7 bereikbaarheid

Conniction kent een hoge bereik- en beschikbaarheid en houden niet om 17:00 op, voor acute problemen, server onderhoud enz, zijn wij ook buiten kantoortijden beschikbaar.

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’