wisselen van ict partner

Overstappen makkelijk?

Waarom niet overstappen? In de loop der jaren horen we van veel ondernemers spookverhalen; data die verloren gaat, het bedrijf is urenlang niet te bereiken, systemen die eerst wel werkten doen het nu niet meer, het ‘van de regen in de drup’ verhaal. Met de overstap service van Conniction is dat gelukkig allemaal verleden tijd.

Wel Met Conniction !

Wij gaan alleen voor jullie aan de slag wanneer we er allebei van overtuigd zijn dat onze oplossing ook écht de oplossing is voor jullie bedrijf. En pas wanneer we ook echt alles inzichtelijk hebben gemaakt nemen we stappen. Jullie kunnen er zeker van zijn dat niets verloren gaat en dat jullie bedrijf ook echt beter wordt van werken met Conniction. Beloofd.

Telefonisch contact

Neem contact op met ons op : 0543-744040 . U krijgt direct een ICT-er er aan de lijn. Hij zal wat vragen stellen om alvast een goed beeld te krijgen van jullie situatie, vragen en wensen. Daarna maken we een afspraak om samen, onder het genot van een kop koffie, eens rustig kennis te maken en de zaken op een rijtje te krijgen.

Afspraak bij uw bedrijf

Praten gaat altijd beter wanneer we elkaar in de ogen kijken. Tijdens deze afspraak maken we kennis en krijgen we inzicht in jullie situatie. Zo kunnen we goed inschatten of wij inderdaad de juiste oplossing bieden voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op!

Veilig overstappen

Het overstappen kan beginnen! Ons uitgangspunt is altijd om het overstappen zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. We doen er alles aan om te zorgen dat jullie bedrijf er geen hinder van ondervindt. We testen alles voordat we de nieuwe situatie op ‘live’ zetten. Zorgeloos overstappen is ons doel.

Daarom overstappen

  • Daarom overstappen
  • Word succesvol(ler)
  • Heldere afspraken
  • Zorgeloos en veilig
  • Zonder overlast
  • Eén aanspreekpunt

Klanten die op ons vertrouwen

Triferto
Conniction ontzorgt Triferto volledig bij het beheer van alle hardware- en softwaresystemen, werkplekondersteuning en telefonie. Triferto heeft daarbij 1 aanspreekpunt in de persoon van Marko Dokter, met zowel beheer op afstand als fysiek beheer op onze locaties (internationaal). Marko onderhoudt hierbij ook de contacten met externe partners en verzorgt ook de interne contacten en communicatie omtrent alle ICT gerelateerde zaken. “De reeds jarenlange samenwerking met Conniction ervaren we bij Triferto als: zeer betrouwbaar, vakkundig, oplossingsgericht, rustig, mensgericht, altijd bereikbaar, no-nonsense, persoonlijk, professioneel en zeer praktisch”.  
Van panhuis fysiotherapeuten
Fysiotherapie en ICT moet een goed ‘huwelijk’ zijn. Niet alleen voor het vakinhoudelijke maar het verhoogt ook werkplezier. Voor ons is Conniction naar volle tevredenheid in ‘alles’ het aanspreekpunt. En ‘last but not least’: hun helpdesk is altijd beschikbaar!
Soentjens Advocatuur
Ik kan het mij al lang niet meer permitteren om als digibeet door het zakelijke leven te gaan. Daarom is een ICT-er die begrijpt wat mijn behoeftes zijn voor mij onontbeerlijk. En liefst iemand die mij begrijpt en in begrijpelijke taal communiceert. Dat laatste is zeldzaam. Nissan van Conniction is zo’n ICT-er. Door hem is Conniction voor mij laagdrempelig, klantgericht, alert en vooral begrijpelijk, en dat alles voor een alleszins acceptabele prijs.
GamersPack.com
As a blog and news platform, having a dependable, fast, and flexible server is essential for us. Conniction has provided us with a custom-tailor web server for years, combined with personal, responsive technical support and advice.
HCE houtprodukten
‘’Sinds januari 2019 is Conniction onze vaste partner met alles wat betrekking heeft tot onze hardware en software. Zij hebben ons begeleid naar in de Cloud werken en ervoor gezorgd dat onze collega’s coronaproof thuis kunnen werken. Bij storingen of problemen staan zij snel voor ons klaar waardoor het erg prettig samenwerken is!’’